Λίγα λόγια για εμάς και τους συνεργάτες μας

Λίγα λόγια για εμάς και τους συνεργάτες μας

Τόσο η λειτουργία του  βρεφικού-παιδικού  σταθµού  όσο και του  νηπιαγωγείου  υποστηρίζεται  από παιδαγωγούς που  δημιουργούν  καθηµερινά σχέσεις εμπιστοσύνης, αγάπης και κατανόησης έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν το χώρο του ναννώ, χώρο  δικό τους και τους παιδαγωγούς στήριγμα σε κάθε τους βήμα.

Σ’ ένα περιβάλλον ασφαλές και ευχάριστο οι παιδαγωγοί του ναννώ προωθούν την κοινωνικοποιηση, την αυτενέργεια, την ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, την µάθηση και γενικά την σωστή ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών µέσα από την αγάπη, την φροντίδα, τον επαγγελματισμό που διέπει πρωτότυπες και εναλλακτικές

Δραστηρίοτητες για κάθε ηλικία.

Καταρτισµένους  παιδαγωγούς   που βοηθούν στην ανάπτυξη και στην ολόπλευρη  εξέλιξη των παιδιών. Βοηθούν στην κοινωνικοποιησή  τους και κατανοούν τις  ανάγκες  κάθε ηλικίας.  Παράλληλα αναγνωρίζουν  και βοηθούν την  δηµιουργική έκφραση των παιδιών µέσα από το παιχνίδι, την τέχνη και τις εκλεπτισµένες παιδαγωγικές δραστηριότητες.

Στα πλαίσια της προσπάθειάς µας να γινόµαστε καλύτεροι, τον Ιούλιο του 2013 µεταφερθήκαµε σε έναν νέο ,ανανεωμένο και μεγαλύτερο χώρο,(Παπακυριαζή 7 Κορυδαλλός), που περιλαμβάνει αίθουσες λειτουργικές, φωτεινές και ευχάριστες για κάθε παιδί.  Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και η μεγάλη αυλή!!!!!!  Τα παιδιά χρειάζονται ανοιχτό χώρο για εκτόνωση και παιχνίδι και η αυλή μας είναι κατάλληλη αφού 300 m2  είναι αφιερωμένα για παιχνίδι και διασκέδαση!!!!