Αρχείο

Από εμάς για τους γονείς…!

Αγαπητοί γονείς γνωρίζουµε το άγχος σας για την ασφάλεια και την ποιοτική διαβίωση των παιδιών σας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες µεγαλώνει κάθε παιδί είναι πολύ σηµαντικές και κρίσιµες για την διαµόρφωση της προσωπικότητάς του αλλά και την καλλιέργεια των δυνατοτήτων του. (more…)

Περισσότερα

Λίγα λόγια για το «ναννώ»

Με 20 χρόνια εμπειρίας στην προσχολική αγωγή, δημιουργήσαμε ένα Πρότυπο Βρεφικό και Νηπιακό Κέντρο, το «ναννώ».

Το Κέντρο μας ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, και του Υπουργείου Παιδείας, παρέχοντας στα παιδιά που φιλοξενεί ασφάλεια, φροντίδα και εκπαίδευση εναρμονισμένη με τις γνωστικές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες κάθε ηλικίας, και στηριζόμενη στις σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες και μεθόδους .

Η αγάπη και η δηµιουργική  απασχόληση για  τα παιδιά, µας ώθησε στην δημιουργία του ναννώ το 1994!

∆ιαµορφώσαµε όµορφους και λειτουργικούς χώρους για να καλύψουµε µε επάρκεια τις ανάγκες των παιδιών από την βρεφική ηλικία έως και την πρωτοσχολική. Όπως επίσης τη δημιουργική έκφραση και τον βασικό κύκλο εκπαίδευσης των παιδιών, αλλά και την ανάγκη των γονέων για  ένα ασφαλές, ευχάριστο, ποιοτικό,  εποικοδοµητικό  και  παιδαγωγικό  περιβάλλον για τα παιδιά τους, γεμάτο με ΑΓΑΠΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ !!!

 

Περισσότερα

Χώροι διαμορφωμένοι για το παιδί

Επιθυµούµε κάθε παιδί να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί ολοκληρωτικά σε όλους τους τοµείς ανάπτυξης.
Κάθε παιδί για µας είναι ξεχωριστό και η κάλυψη των αναγκών του είναι προτεραιότητα μας.

ffΟι χώροι που έχουµε διαµορφώσει προωθούν την Κοινωνικοποιήση, την εμπιστοσύνη, την αυτενέργεια, την µάθηση και εµπνέουν την δηµιουργική έκφραση και την πρόοδο.

Πιο συγκεκριµένα: 

  • Η κάθε ηλικία έχει την δική της αίθουσα η οποία είναι διαμορφωμένη σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ηλικίας. Θεωρούμε πολύ σημαντικό τα τμήματα να απαρτίζονται από συνομήλικα παιδιά.
  • Όλες οι αίθουσες είναι ευάερες, ευήλιες, άνετες και πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας.
  • Υπάρχει δυνατότητα ξεκούρασης ύπνου για τα παιδιά που μένουν ως το τέλος του ωραρίου.
  • Τέλος υπάρχει χώρος πολυπλευρικής χρησιμότητας, (μουσικοκινητική, θεατρικό παιχνίδι, κ.ά)
Περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς και τους συνεργάτες μας

Τόσο η λειτουργία του  βρεφικού-παιδικού  σταθµού  όσο και του  νηπιαγωγείου  υποστηρίζεται  από παιδαγωγούς που  δημιουργούν  καθηµερινά σχέσεις εμπιστοσύνης, αγάπης και κατανόησης έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν το χώρο του ναννώ, χώρο  δικό τους και τους παιδαγωγούς στήριγμα σε κάθε τους βήμα.

Σ’ ένα περιβάλλον ασφαλές και ευχάριστο οι παιδαγωγοί του ναννώ προωθούν την κοινωνικοποιηση, την αυτενέργεια, την ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, την µάθηση και γενικά την σωστή ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών µέσα από την αγάπη, την φροντίδα, τον επαγγελματισμό που διέπει πρωτότυπες και εναλλακτικές

Δραστηρίοτητες για κάθε ηλικία.

Καταρτισµένους  παιδαγωγούς   που βοηθούν στην ανάπτυξη και στην ολόπλευρη  εξέλιξη των παιδιών. Βοηθούν στην κοινωνικοποιησή  τους και κατανοούν τις  ανάγκες  κάθε ηλικίας.  Παράλληλα αναγνωρίζουν  και βοηθούν την  δηµιουργική έκφραση των παιδιών µέσα από το παιχνίδι, την τέχνη και τις εκλεπτισµένες παιδαγωγικές δραστηριότητες.

Στα πλαίσια της προσπάθειάς µας να γινόµαστε καλύτεροι, τον Ιούλιο του 2013 µεταφερθήκαµε σε έναν νέο ,ανανεωμένο και μεγαλύτερο χώρο,(Παπακυριαζή 7 Κορυδαλλός), που περιλαμβάνει αίθουσες λειτουργικές, φωτεινές και ευχάριστες για κάθε παιδί.  Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και η μεγάλη αυλή!!!!!!  Τα παιδιά χρειάζονται ανοιχτό χώρο για εκτόνωση και παιχνίδι και η αυλή μας είναι κατάλληλη αφού 300 m2  είναι αφιερωμένα για παιχνίδι και διασκέδαση!!!!

Περισσότερα